Telefon +40 0341 434 404
Program Luni - Vineri 09:00 - 18:00

Despre noi

International Freight Transport

Despre noi

home-case-study-031

International Freight Transport (IFT) este o companie internationala de expediere de mărfuri, care oferă servicii logistice și de transport maritim complet integrate la nivel global.

Misiunea noastra este de a va oferi locul sursa unde puteti beneficia de servicii simplificate si solutii eficiente de transport pentru toate nevoile dvs. de transport, commercial sau personal.

Actionand la nivel global ca un furnizor de servicii complete pentru transportul maritim de marfa, transportul aerian, transportul rutier și feroviar, logistica suntem familiarizati de complexitatea comertului mondial, in contextul economiei globale.

Ca un furnizor de servicii de transport de marfa simplificam procesul de transport maritim pentru dvs. prin organizarea in conditii de siguranta si eficienta pe baza de fiabilitate si flexibilitate cu atentia noastră la detaliile nevoilor dvs. de transport.

team

Echipa noastra este formata din specialisti dedicati condusi de pasiune si orientati spre  a oferi cele mai bune solutii de transport catre orice destinatie din lume.

In stransa cooperare cu partenerii nostri de transport gasim cea mai buna solutie de transport care va va satisface nevoile de transport si va va ajuta sa mergeti cu afacerea dvs. sau planurile dvs. personale  un pas inainte.

230 Projects Done
68 Clients Worldwide
147 Owned Vehicles
105 People In Team

Suntem dedicati sa va oferim cel mai bun serviciu la cel mai mic cost posibil!